Beginning

                               
                                Assalamualaikum and hai blogger² sekalian 😍

Dah bulan Oktober dah, cepat masa berlalu.. baru ada kesempatan nak update blog, busy sikit . Tapi Alhamdulillah nisa dah start kerja daaa ... dekat tempat lama la , dekat Akademi Pencegahan Rasuah Malaysia, Jalan Duta . Dulu pun pernah kerja sini tapi dekat department lain kali ni kerja dekat department admin so procedure kerja dia lain sikit lah ...

Kerja sebagai apa ??? Sebagai pekerja sambilan harian (PSH) je , dia bayar harian je macam part time. Even sikit tapela janji ada org nak amik kita kerja an .. Mula fikir duit tapi kalau fikir gaji sikit je sampai bila nak dpt kerja yang kita nak ... terlampau memilih pun xboleh jugak ..

Alhamdulillah tempat baru ni semua ok sbb banyak dah kenal an, ada sorang ni pun baru masuk lelaki mcm KPOP gitu .. semuaorg ingat dia cina, biasalah keturunan baba nyoya hehehe partner lunch dia lah kalau xda geng makan .. dia pangkat adik2 gitu ..tp manners dia bagus even baru 1st time kerja office . Ok la ni je nak update, wish me luck for the beginning. Which is like back to basic hehehehe 


7 comments:

InaYusoff said...

nisa!

same opis dgn bini abg azreen la klu gtu..

bini dia kat situ jugak..

Khairunnissa Kamal said...

siapa bini dia ?

InaYusoff said...

sofi azwa ke ape nm nyee..lupe akk..

Khairunnissa Kamal said...

ohh ok , dia kluster perundangan ... nisa kt bahagian pengurusan :)

InaYusoff said...

sorryla..
lambat balas mesej kat fb..
akak pakai hp cikai je sekarang...
hahhaha..

InaYusoff said...

keje elok2..

Khairunnissa Kamal said...

dah tgk dah dia semalam, semalam ada zumba semua sekolah turun ..tp xtgur sbb xtaw nak ckp apa heheh